Tuesday, February 19, 2008

swimming

sementalaah aku tgl dirumah bujang kat bukit beruntung ni, (laki aku 3 hari kat sepang in charge PLKN), so smlm aku pun pi bukit beruntung golf resort un swimming...sj teman wawa nk blaja swimming dgn wife azhar ( QS opis aku)....murah je byr,rm 10 je....ye la, anjuran kolej komuniti kan....

swimming ni bgus un org pregnant ker, katanye....so smlm bila swimming, tentu la ader perbezaan compare dgn zaman anak dara...heheh
mana x nyer, aku rasa aku susah sgt nak berenang, rasa perut berat n ke bawah plak...maybe perut yg besar ni jd mcm tu kan...klu floating ke atas senang la, ni nak floating ke bawah, susah la..
tp ape pun, seronok gak gi swimming smlm tu....nasib baik swimming suit aku masih muat....hhahahh

3 comments:

day_uyuna said...

camne la agaknye kan rupa ko pakai swimming suit ngan perut buncit ko tu kan..

azuin vulpine said...

ztu perkataan je aku nak cakap .. fuyooooo.....

azuin vulpine said...

satu perkataan je aku nak cakap .. fuyooooo....