Tuesday, February 26, 2008

TEETH

semalm aku gi klinik gigi kat rawang..DR KUNG....
klu ikutkan, ader jer klinik gigi kat area opis aku ni, tp saje nak gi sana, disebabkan terpengaruh dgn ceta wawa...wawa, ita n azhar sume pi klinik tu....
dia ckp, dr kung ni baik gila n best..sgt lembut n pandai entertain..
so, aku call siap2 n make appoinment at 11am..

bila smpi, terus wat scaling n she found that aku ade gigi yg perlu ditampal...
whatever la doc, buat je ape yg patut..aku mls nk pikr lg next time,karang kene gi lagi plak,
so dia pun wat la kat gigi aku ape yg patut...
mmg dia best pun,,
dia wat pun lama gak n proper la...kira sgt puas hati
dan disebabkan kepuasan hati aku la, aku dicaj sebyk RM 245.....
mahal gak, ye la org lain tampal gigi guna yg color hitam, aku gi guna yg putih n gloss...
tp takpe, company bayar..
thanx uem.....

1 comment:

day_uyuna said...

amat seronok ye kamu2 di UEM.. suka ati betul abis kan duit company..-sebenarnya aku jeles-